AT14 Oklopni Kabel, striper (desorber) 8-28 mm, Žica Striptizeta Oklopni Kabel Slitter 0.31-1.1 Kabel Suknjič, striper (desorber) Rezalno Orodje Obroč

Ocene - 0
  • €32.34
  • €43.70
  • Sku: l103566

  • Oznake:
  • DIY Dobave: ELEKTRIČNI
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Blagovna Znamka: Xzante

Vključuje oklopni kabel slitter 8-28.6 mm kabel suknjič, striper (desorber) z Nadomestno Rezilo in majhne klešče, ki zagotavlja bolj stroškovno učinkovito in priročno storitev za vas, ki želite podatkovni kabel uporabiti rezalnik.

Težko Legiranega Jekla + orodnega Jekla,z Uporabo anodiziranega aluminija jeklenih konstrukcij, boben v obliki kabla sledilec, da se zagotovi stabilnost kabel med stripping proces, in orodje, ki je enostavno za uporabo v smeri spirale.

Obrnite potegnite palico za vrtenje rezila za 90º, tako da se okno lahko izloča, da bi dosegli spreobrnjenje vzdolžno ali krožno rezanje.

To je strokovni oklopni kabel tulec rezalno orodje, ki je primerna za napajalni kabel, center za snop cevi kabel, plast nasedli kabel in drugih oklepnih kabli.Glavni namen je zmanjšati oklep tulec zunanji sloj kabel za pridobitev vlakna vodijo v notranjosti.

To orodje nož je zasnovan tako natančno nastavljiv rezilo da se prepreči škoda na optična vlakna.Zunanji premer se lahko prilagodi, da 8-28.6 mm in globina rezanja je mogoče prilagoditi za 5,5 mm.Primeren je za različne debeline kože.Orodje nož lahko zamenjate rezilo.

Barva: Črna

Material: legirano jeklo + orodnega jekla

Vsebina Paketa:

1 nastavite, orodje, žica striptizeta

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Dodaj pregled

Svojo oceno:

Sorodni Izdelki

Morda tudi všeč:
  • Vroče

Rebrasti veziva rt545 električni akumulatorski rebrasti vezava orodje opis izdelka rebrasti stopnje/prenosni jekla vezalni pralni/najboljša cena jekla vezalni stroj visoka natančnost 8-34 mm rebrasti ting vozel orodje stroj za jekla bar palico zavezujoče tehnični parametri: