Avto Nosilec Za Telefon, Večnamensko 360 Stopinj Vrtljiv Auto Rearview Mirror Sedež Viseče Posnetek Nosilec Za Mobilni Telefon, Držalo Za Avto

Ocene - 0
  • €8.87
  • €12.68
  • Sku: l16589

  • Oznake:
  • Poreklo: Celinska Kitajska

Opis:

V Rearview Mirror Telefon Zibelka bo podpora spreminjanje kota na bo, je primerno, da nastavite zahtevane navigacijske kota, boljše načrtovanje poti, in vožnja enostavno.To se lahko zavrti za 360 stopinj in jih lahko prosto prilagodi na katero koli zornega kota morate uživati najboljše doživetje vožnje.Avto Rearview Mirror Nosilec za Telefon, ki se lahko namesti v avto sedežev, kuhinja, soba, primerna za vas, za študij, delo in ubija dolgočasno čas.

Specifikacija:

Ime: Avto Rearview Mirror Telefon Vpenjalno Držalo

Neto teža: 10 g

Barva: Zelena/Črna

Velikost izdelka: približno 19 cm dolg

Uporablja modele: Univerzalna

Uporablja mobilni telefon velikost: v 4in širina

Seznam Vsebine: 1* Avto Nosilec Za Telefon

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Nadgradili Avto Nosilec: Telefon Zibelka je nadgrajen z dolgo roko.To je priročno, da nastavite zahtevane navigacijske kota, boljše načrtovanje poti, in vožnja enostavno.

2.Izbrana Gradiva: Rearview Mirror Nosilec za Telefon, ki ima visoko kakovost z izbrano ABS in kovinski material.To je dobro narejen, trmast, in je odlično izdelave.

3.Primerno za Navigacijo: Rearview Mirror Telefon Zibelka je primerna za prizorov iz različnih kotov v avto brez blokiranja vidnem polju, kar je priročno za navigacijo.

4.Priročno, da Uporaba: Rearview Mirror Telefon Gori, ki je priročen za uporabo z veliko igrišču vise design.To moči obstati lahek privezati v rearview mirror ali najbolj ravne površine.

5.Širok Spekter Uporabe: Telefon Gori je praktično za namestili v avto sedežev, kuhinja, soba, primerna za vas, za študij, delo in preživljanje dolgočasno čas.Odličen za vsakodnevno uporabo.

Dodaj pregled

Svojo oceno:

Sorodni Izdelki

Morda tudi všeč: