Motorno Kolo Pas Za Otroke Motocikel Otrok Varnostnim Pasom Non-Slip Trak Motorno Kolo Sedeža, Varnostni Pas Za Otroke Reflektivni Design

Ocene - 0
  • €7.69
  • €15.37
  • Sku: l214725

  • Oznake:
  • Certificiranje: NOBEN
  • Poreklo: Celinska Kitajska

Opis:

Otroci Motocikel Pas je trajno, mehko in udobno.S širokimi naramnicami in 4-v-1 sponke, motorno kolo Pas za Otroke ponuja 360-stopinjski varno wraparound in jim preprečuje, da pada.Nadgradnjo odsevni znak, da izpolnjujejo svoj noč jahanje potrebe in bolje poskrbljeno za varnost otrok.

Specifikacija:

Ime: Otrok, Motorno Kolo Pas

Material: Perilo

Velikost: o 120x23cm/ 47.24x9.06in

Seznam vsebine: 1 x Otrok Motocikel Pas

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Vzdržljiv Material: motorno kolo Sedeža, Varnostni Pas je trpežna, z odlično Perilo materiala.Ta Kid motorno kolo Varnostni Pas je mehak, zračen in udoben.

2.Varen za Uporabo: Otroci Motocikel Pas je varen za uporabo z nastavljivo ramena, otroci pasu pasu, in odrasle pasu pasu.Primerna za motorna kolesa, električna vozila in kolesa.

3.Praktično za Otroke " Varnost: Obstaja široka ramena in 4-v-1 sponka za Motocikel Pas, ki omogoča 360-stopinjsko varno wraparound in jim preprečuje, da pada.

4.Varna Vožnja Strokovnjak: S odsevni opozorilo design, Otrok Motocikel Pas je varnejše in bolj sumljiv, izboljšanje varno vožnjo ponoči in v slabih svetlobnih okoljih.

5.Priročno za Uporabo: Uporaba motornega kolesa Otrok Izkoristimo za učinkovito držite vaš otrok trdno na voznika in ga lahko prilagodi na bo, da se prepreči vaš dojenček od dobili preblizu ali predaleč stran od vas.

Dodaj pregled

Svojo oceno:

Sorodni Izdelki

Morda tudi všeč:
  • Prodaja

Opis: popolnoma nova in visoke kakovosti. gorivo flowtronic zaporni ventil /cedilo za generator in plinski motor gorivo. idealna zamenjava za veliko blagovnih znamk, generatorjev in motorjev cisterne. ustreza cisterne imajo vrata niti. specifikacija: dovod: filter

  • Prodaja

Značilnosti : čisto nov ključ za vžig stikalo.za vaš motocikel, umazanijo kolo,pocket bikes karta,terenska.univerzalni fit, enostaven za namestitev.2 položaj stikala:vklop/off4 žice z moškim plugscomes z 2 tipke. ustreza:najbolj 50cc,70cc,90cc,110cc,150cc,250cc kazuma,tank,roketa,sunl,electra,baja,,hensim,tujec