Brezšivne Akvarel Mavrica Steno Stensko Stenske Nalepke Ozadje Tkanine Samolepilni Vodoodporno Spalnica, Dnevna Soba Dekor

Ocene - 0
  • €5.24
  • €10.49
  • Sku: l229024

  • Oznake:
  • Poreklo: Celinska Kitajska

[Varno PVC Material] Naše stenske nalepke so izdelane iz visoko kakovostnega PVC materiala, ki je čvrst in vzdržljiv, nestrupen in brez okusa za zaščito otroka varnost.

[Self-adhesive] Naše mavrica stenske nalepke so nameščeni samolepilne in lahko zaljubljen na stene, okna, namiznih računalnikov in vse druge nemoteno mesta.

[Pisane Pike] mavrice akvarel stenske nalepke, ki ima ustvarjalno pisane pike, razvoj otroka barve spoznavanja.In lepe mavrične oblike s majhnih pik, bo na sobni toplejše in poln otrok je zabavno.

[Srčkan Mavrica Vzorec] Naše barvite stenske nalepke so izdelane z mavrične vzorce, ki so zelo zanimiva in lepa, kot nalašč za prenovo in razširitev notranji vizualni prostor.

[Široko Uporabo] Naše nalepke so primerna le za otroške sobe, vrtce, šole in druge kraje z otrokom pokazati barvo stenske nalepke bolj živo.

Specifikacija:

Ime Izdelka: Mavrica Stenske Nalepke

Material: pvc

Barva: Barvita

Velikost: 90*60*0.2 cm

Opomba:

1. Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.

2. Prosimo, dovolite rahlo razsežnost razlika zaradi različnih ročno merjenje.Hvala vam za vaše razumevanje.

1 x Mavrica Stenske Nalepke (niz v dveh listih)

Stenske Nalepke

Dodaj pregled

Svojo oceno:

Sorodni Izdelki

Morda tudi všeč:
  • Prodaja

Opis vsak čutil in zajec, ki so ročno sešijejo nizu na tak način, tako da ga lahko premaknete, ki temeljijo na vaše želje.vključili smo zank na obeh koncih garland za lažje obešanje. značilnosti - barve: kot prikazano - material: - velikost: 300.00x5.00x3.00cm paket,