ZLG Zhiyuan Elektronika Industrijska Razred Vgrajena Serijska Vrata za Ethernet Modul COM Port TTL, da RJ45 Pretvornik

Ocene - 0
  • €37.57
  • Sku: l26601

  • Oznake:
  • elektronika industrijska razred, usb, da lahko, Avtobus, elektronika, lahko bus senzor, lahko, da usb pretvornik
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Blagovna Znamka: ZLG

ZLG Zhiyuan Elektronika' vgrajena serijska vrata za Ethernet modul združuje sklad protokola TCP/IP, ki se lahko enostavno popolno omrežje delovanje vgrajenih naprav, shrani kadrov, materialnih sredstev in razvojnega časa, da proizvodi hitro dal v promet, in povečanje konkurenčnosti.

Ta modul se uporablja za uresničitev prenos podatkov med serijska vrata in Ethernet in razširitev standardnih Ethernet vmesnik za serijski vmesnik naprave.Lahko se uporablja za oddaljeno komunikacijo med serijsko napravo in RAČUNALNIKOM, ali med več serijskih naprav.

Ta modul je transparentni za uporabnike, uporabniki lahko enostavno uporabo tega modula, ne da bi vedel zapleteno mrežo znanja in TCP/IP protokola.

IPORT-3 Velikosti

ZNE-100TA Velikost

Vsi naši izdelki so brez gonilnikov in programske opreme PC.

Če potrebujete, se obrnite na nas.

Mi bomo poslali ustrezne gonilnike in programske opreme za vaš nabiralnik.

Hvala, ker ste.

Smo strokovni agencija ZLG Zhiyuan elektronskih izdelkov.Nahajamo se v Mestu Guangzhou, guangdong, Kitajska.

Zavezani smo k zagotavljanju kakovostne in stroškovno učinkovite industrijske komunikacije produktov za globalni uporabniki.

Naša glavna dejavnost: CAN-bus pretvorniki, Ethernet module, napajalni moduli, brezžične komunikacijske module in druge izdelke.

Pozdravljamo inženirjev iz vsega sveta, da kupite naše izdelke in vam ponujamo strokovno naročila, tehnične podpore, po-prodajne in druge storitve.

Veselimo se vašega obiska!

Dodaj pregled

Svojo oceno:

Sorodni Izdelki

Morda tudi všeč:
  • Prodaja

Za chevrolet captiva brezžični parkiranje pdc senzorji 96673471 dropshipping podporo in wholesaling. 100% prvotne in dobre kakovosti s prosto po-prodaje garancijo. model name:96673474 96673471 govori obseg:1 avto maker:za chevrolet cruze buick regal saab 9-5 opel