18X8.50/9.50-8 zračnice za ATV Quad 4 Wheeler Pojdi Kart Sneg Puhala Golf Voziček Kosilnica z Naravnost Vreteno Ventila 2PCS

Ocene - 0
  • €40.38
  • €58.53
  • Sku: l270412

  • Oznake:
  • hlastač, sneg puhala, 4 wheeler tuljava, caroche golf voziček, snežne verige laguna, koruza sneg škornji, go kart orodje, avtomobilski deli glk, ekonomično kosilnica, gume puhalo rumena, sneg pozimi električni
  • Poreklo: Celinska Kitajska

18x8.5/9.5 -8 Zamenjava Notranje Cevi: Fit vozila z 8 palčna platišča, ki so med 8.5 cm do 9,5 palca široko, kot so Golf Voziček, Traktor John Deere Kosilnica, Snowthrowers, Motokultivatorji, Prikolice, Wheelbarrows in ATV-jev.

DODA UDOBJE V VAŠ VOŽNJO: Z debelo butyl gume, ki absorbira šoke, (60 psi Maxim) ne boste počutili udarci in odprtinami za cevi zaradi vašega vozila bo drsijo skupaj, vas ščiti od sile.Zdaj pa, da je udobno.

VARNOST na PRVEM mestu JE NAŠ MOTO: oblikovali Smo to zračnico, da se eksplozije dokaz.Ko in če punctured, je takoj ustvari nepredušni pečat, da se prepreči poškodovanje, uničenje in poškodbo kolesarja.Varno v vsakem letnem času ali vremenske razmere.

ENOSTAVNA NAMESTITEV: V manj kot 5 minutah, vas bo nazaj na pot ali posnetek!Zamenjati zračnico hitro - tako preprosto, enostavno in hitro!

Narejen Iz Premium Gume in Zgrajena, Da traja: Narejen s premium kakovosti, težkih gume, te notranje cevi so zelo trpežne in kot nalašč za dom, poklicne in poslovne / industrijsko uporabo

Značilnost: Napihljive

Barva:črna

Material:guma

Velikost:18x8.50/9.50-8

Vsebina Paketa:

2 x Notranji Cevi

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Dodaj pregled

Svojo oceno:

Sorodni Izdelki

Morda tudi všeč: