42Pcs Zadrgo Svinčnik, Torbico, Zadrgo Očesa Vrečka z 20Pcs B5 Zadrgo Dokument, Torbico, Zadrgo Datoteke Torbe,11.4 X8.2 Palca

Ocene - 0
  • €32.42
  • €60.04
  • Sku: l310072

  • Oznake:
  • mapo datoteke usnje moški, zippered bombaž tote vrečke, zippered vinil torbica, torbe baraba, originalno usnjeno mapo datoteke, zippered polipropilen vrečke, ostrach usnje mapo datoteke, zip odporna torbica, platno zadrga vrečka kvadrat, vrečke z zadrgo bombaž
  • Poreklo: Celinska Kitajska

42Pcs Zadrgo Svinčnik, Torbico, Zadrgo Očesa Vrečka z 20Pcs B5 Zadrgo Dokument, Torbico, Zadrgo Datoteke Torbe,11.4 X8.2 Palca

62 Kos Pisarniški Material: 20 x B5 Zadrgo Dokument Torbica & 42 x Zadrgo Očesa Torbica

20Pcs Zadrgo datoteke vrečke, Za Podjetje: pogosto uporablja v urad za zbiranje grdo datoteke in razvrščanje podatkov, da bi delo lažje, veliko dokument vrečke.Za Šolsko mladino & Učitelji: Težka izpitne pole različnih predmetov, grdo učne knjige, s temi tajnih shranjevanje vrečk lahko bolj čeden.Tudi, veliko dejavnosti, vrečke za otroke, navzkrižno šiv projekta torbe za ženske, plenic organizirano vrečke za matere, organizacija vrečke za potovanja.

Zadrgo očesa vrečka, izdelana iz PVC materiala, odporen na vodo in vlago,-dokazilo, trajno.Tekstura je trdno in nosljivi, tesen in debele.

Vrečke z zadrgo prosojno očesa design.Trdna PVC mrežo postavitev z zmerno preglednost in enostavno iskanje datoteke, veliko dokument vrečko.

Večnamenski.Vinil shranjevanje vrečk z zadrge, preprosta, vendar praktično zasnovo, veliko datoteko vrečke za razvrščanje in shranjevanje.Lahko se uporablja kot odlično darilo za podjetja, zaposleni, študenti, učitelji, potnikov in ljudi, ki ga potrebujejo.Kaj je bolj, kot nalašč za igre stoarge, barvni svinčniki organizacije, uganke, skladiščenje, shranjevanje navzkrižno šiv projektov ali vodenje različnih obrtnih projektov.

Velikost: Majhna svinčnik torbica velikost je 10.5CMx23.5 CM, ideja velikosti za shranjevanje v mirovanju in druge manjše postavke; udobno velikost enostavno, da imajo na eni strani, in jih postavite v šolsko, datoteke, mape, enostaven za prevoz.

Material: Svinčnik torbica je narejena iz kakovostne PVC, mrežasto strukturo plastike, trajne in zložljive.Z kovinsko zadrgo, močan in gladko, ni enostavno padel, ampak enostavno, da visi na steni.

Mala zadrgo Vrečka se uporablja iz vodoodpornega materiala, ki lahko prepreči vaš račun in postavka varno; Prozorne PVC, da bi zaščitili vašo zasebnost.

Zippered svinčnik torbica se lahko uporabljajo za drugačne namene, kot je na primer trgovina pomembne račune, račune, potne materialov, in manjše izdelke.Tudi v specialperiod, priporočamo, da uporabite ta mala zadrgo mošnje za obraz maska za shranjevanje, da bo vaš obraz maska za čiščenje.

Barva: Kot Prikazano

Material: PVC

B5 Zadrgo Dokument Vrečka Velikost:29CMx21CM

Vsebina Paketa:

20 x B5 Zadrgo Dokument Torbica

42 x Zadrgo Očesa Torbica

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Dodaj pregled

Svojo oceno:

Sorodni Izdelki

Morda tudi všeč: