P82D 6 Kos Počutil, Pohištvo, Blazine Ovijte Okoli Tla Ohranjevalnik Ustreza Krog/Kvadrat Stol Tirnice

Ocene - 0
  • €2.35
  • €4.79
  • Sku: l40372

  • Oznake:
  • Certificiranje: NOBEN
  • Poreklo: Celinska Kitajska

Značilnosti:

OOTDTY

Trajno: dnu počutil pohištvo ploščica je narejena iz gosto čutil, ki je obrabo-odpornih in trajnih in se lahko uporablja za dolgo .Samolepilni design, ki se lahko tesno vez površino stola, železniškega in pohištvo pad, in ni enostavno odpadejo.

ZAŠČITITE TLA: Stola, stopala železniškega za varovanje sluha zaščito vašega trdega lesa, ploščice in linolej pode iz grde praske in poškodbe.Drsi tiho na tla, površinske in ščiti vaše pohištvo.

Univerzalno: Počutil stol pad velikost je 126x30mm/4.96x1.18 inch, se uporablja za najbolj stol tirih 18-35mm/0.71x1.38inch krog/kvadrat tube, in se lahko prilagodi za rezanje.

ENOSTAVEN ZA NAMESTITEV: anti-skid stol sled tla patron je varno pritrjen s kavljem in zanke pritrdilnih elementov, ni potrebna orodja.Tudi če ga premikate, medtem ko je sedel na stol, da še vedno potegne trdno na tleh.

Zmanjšanje hrupa: Te stol, noge pomaga zmanjšati trenje in hrupa v vsakdanjo uporabo.

Specifikacije:

Material: EVA+krpo

Primerna za krog/kvadrat tube: 18-35mm/0.71x1.38inch

Velikost: Cca. 126x30mm/4.96x1.18-inch

Paket Vključuje:

6x Počutil Pohištvo, Blazine

Opomba:

Prosimo, dovolite 1-2 cm napak zaradi ročnega merjenja, se prepričajte, da vas ne moti, preden bi.Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.

Dodaj pregled

Svojo oceno:

Sorodni Izdelki

Morda tudi všeč:
  • Prodaja

Dropshipping podporo in wholesaling. 100% prvotne in dobre kakovosti s prosto po-prodaje garancijo. prelije alkoholnih pijač, žganih pijač, sokov, sirupov, in olja,rebraste gume plute kot nalašč za domačo ali profesionalno uporabo to je najhitrejši in najlažji