Ustvarjalno Leni, Dvojno Plast Suhega Sadja Posode Prigrizki Semena Sladkarije Škatla Za Shranjevanje Smeti Nosilec Tablice Jed Organizator Posodo

Ocene - 0
  • €9.52
  • €10.82
  • Sku: l425857

  • Oznake:
  • Material: Plastični
  • Poreklo: Celinska Kitajska

Ustvarjalno Leni, Dvojno Plast Suhega Sadja Posode Prigrizki Semena Sladkarije Škatla Za Shranjevanje Smeti Nosilec Tablice Jed Organizator Posodo

Opis:

1. Izdelana iz visoko-kakovostno in varno PP materiala, zato lahko v stiku s hrano, zelo varno, težka in trajne.

2. To je split-plast design, ki je mogoče razstaviti in uporablja posebej.

3. Primerna za dnevna soba, pisarna, spalnica, recepciji.

Specifikacija:

Material: PP

Velikost: 21*10.5* * 10 cm/ 8.3*4.1*3.9 cm

Seznam Vsebine:

1* Dvojna Plast Sadja Možganov Th

O NAS:

1. Potrdimo lahko, da je vaše naročilo bila odposlana takoj, ko bo vaše plačilo je bilo očiščeno, v roku 2-4 delovnih dni.

2. Paket uporablja mehurček kolone, ki je zelo močan in izrazit.

3. Obstaja visoko kakovost logističnih partnerjev za zagotavljanje paketi so na čas (nekaj paketov, ki sodelujejo z uradnimi logistika)

4.Če prejmete poškodbe predmetov, prosim, ne pustite negativni komentar, se lahko obrnete na spletno storitev za stranke in zagotavljajo fotografije, da ga preverite.

5. Smo se bojijo, da bi lahko z zamudo zaradi spremembe dostava v različnih regijah, vojne, carinskih pregledov, praznikov, vreme itd.Vendar, prosim, ne skrbite, Mi bo vsak ukrep je mogoče, da ste srečni in zadovoljni.Naš delovni čas (19:00-4:30 NAS čas)

6. Če se vam zdi, da nekaj manjka, se lahko obrnete na spletno storitev za stranke.Po preverjanju težo, če kaj manjka, lahko porabili še enkrat brezplačno.

7. Če logistika je ne posodablja nove informacije, za dolgo časa, lahko neposredno obrnite na spletno storitev za stranke, da rešimo to za vas.Ne trdim sporov neposredno.Vaše razumevanje bo zelo cenjeno.

Dodaj pregled

Svojo oceno:

Sorodni Izdelki

Morda tudi všeč:
  • Vroče

Uniqusign: c ombined z visoko kakovostno tiskanje tehnologija; sodobno tiskanje primerna za spalnico. premium kakovost: 100% poliester.na nabor vključno 2 plošče.rod žep uporaba: zunanja oblika vrhoven predstava o soba dekor, okolju prijazen. postavka vključuje: 2 dekorativne