30 Kos Birthday Party Klobuki, Pisani Rojstni dan Cone Kape s 3 kos Ogromne Happy Birthday Banner Balon za Otroke Rojstni dan

Ocene - 0
  • €7.52
  • €10.73
  • Sku: l426610

  • Oznake:
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Oblika Slog: Krog

Kot NALAŠČ za ROJSTNI dan DEKORACIJO SKLOP: Boste dobili 30 kos pisane rojstni dan cone klobuki, 5 različnih barv, 6 kosov vsake barve, 2 stilov veliko torto aluminija folija balon, 1pcs happy birthday folija balon,Ustvariti živahno stranka vzdušje organizirati nepozabno rojstnodnevno zabavo za vašega ljubljenega otroka.

KAKOVOST MATERIALA: Ti star pika rojstni dan cone klobuki so izdelani iz visoko kakovostnega papirja material, ki je ni lahko poslabšajo in deformirati, torto banner baloni so izdelani iz visoko kakovostnega kositrne folije materiala, močan in vzdržljiv, ne enostaven za škodo.

PRIMERNA VELIKOST: Ti rojstni dan cone klobuki so 14 cm/5.5 cm v premeru in 20 cm/7.9 cm v višino, ki so kot nalašč za večina ljudi nositi.Torto baloni so 30.7x20.5inch, 39.4X24.4 inch, in star banner baloni so 27.5x16. 1 palca, realistično obliko in ogromne velikosti, ki vam daje drugačno rojstnodnevno zabavo izkušnje.

ŠIROKA UPORABA: Idealen za rojstnodnevne zabave, otroška tuši, obletnice, foto rekviziti, praznovanja itd., primerna za veliko strank in rojstni dan praznovanja, ustvarjanje veselo stranka vzdušje.

100% KUPCEV SATISFACATION:Prosimo, sporočite nam, če imate kakršne koli težave pri nakupu naših izdelkov,bomo dobili nazaj v 24 urah in upam, da ste prijetno nakupovanje.

Dodaj pregled

Svojo oceno:

Sorodni Izdelki

Morda tudi všeč:
  • Prodaja

Opis: design: ta mačka z praskanje pole scratcher in dve sisal kroglice, prevlečene zelo vzdržljiv za mačke, ki grize in praska. stabilna: velika tehtano dnu zagotavlja največjo stabilnost za zagotavljanje njihove igralnega časa. za funiture varstvo: zasnovan za izpolnitev

  • Prodaja

Opis: številka:cvetnih listov 100 kozarcev, dovolj za vas, da simbolov scatter romantično vzdušje. te rose cvet latice so se držijo skupaj, in boste morali zagnati cvetni listi med palcem in kazalcem (drgnjenje svoje gibanja) ločiti ročno. opomba:prosimo, naj cvetnih