1 Par Čoln Privez Boje,Marine Grade Napihljivi PVC Okrogla Pontona Čoln Blatniki Žogo, Čoln Odbijači

Ocene - 0
  • €48.21
  • €68.87
  • Sku: l43568

  • Oznake:
  • Poreklo: Celinska Kitajska

Kakovostno Boat Privez Boje: Naš Čoln Privez Boje so izdelane iz premium PVC, UV Zaščitena, mehka in upogljiva, ne pustite izvažajo znamke na vaš trup.Ta material lahko fender enostaven za čiščenje in se upreti madež, da svetle barve ves čas.

Tudi debelina stene za največjo trdnost in trajnost.Super za čolnov, luksuznih jaht(Priporočeno čoln velikost - 15 do 40 Metrov).Voditi čoln iz tolkel proti pomolu v težkih valovih & vetrovi.

Design z Velike Line Luknje: Ta Krog Boja Fender, featuring velike line luknje(1-1/8in), da se prilega večini skobe, Sidro Ring & Vrv.Obročki za čoln blatniki so ojačane, kar pomeni, da vam ni treba skrbeti, da je zlom v vsakodnevno uporabo.

Enostaven za uporabo: Opremljena z 1inflator,2needles, da prilagodite Čoln Odbijači na želeni tlak enostavno.V Enem kosu gradnje preprečuje delitev, ki naredi Ladjo, Privez Boje ni enostavno, da lahko pride do uhajanja.

Široko prijave: čoln boje je odlična za majhnih čolnov, jet smuči, jaht, čolnov doki, in jahte.Uporabo kot privez boje za jezeru dobro deluje pri ugotavljanju sidro lokacijo.To je kot Nalašč za dock plava/ribolov označevalne/ voda varnost boje/plavati boje.

Slog: Small / Large

Material:PVC

barva:Rdeča

Vsebina Paketa:

2 * Čoln Blatniki

2 * napihljivi igle

1 * inflator

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Dodaj pregled

Svojo oceno:

Sorodni Izdelki

Morda tudi všeč: