Signal Blokiranje Torba Za Avtomobilski Ključ mobilni telefon Varstvo Avto Fob Signal Blocker Vrečko Denarnice Primeru Za RFID Gps Zaščita Torbica

Ocene - 0
  • €4.14
  • €5.91
  • Sku: l45228

  • Oznake:
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Material: Krpo

Značilnosti:

1. Visoko kakovostnega materiala: Naše RFID blokiranje torba je narejena iz posebnega materiala, ki lahko blokira signala 100% in učinkovito zmanjšanje sevanja, s čimer se varuje vaše zdravje.

2. Močan Prenosa Signala: Ščiti napravo iz različnih motečih signalov, vključno z WiFi (2.4 in 5GHz), celičnih signalov, vključno z 5G omrežja, GPS, RFID, in 90 iz nizko MHz-40 GHz Stopnjo dušenja radijskih signalov v dB.Ščiti pred RFI, in EMF sevanja.

3. Univerzalna Velikost: dovolj Velika, da imajo veliko modelov in velikosti mobilnih telefonov, avtomobilske ključe in podobno velikih elektronskih naprav.Prosim izmerite velikost vašega telefona pred nakupom, tako da velikost ne ustreza.

4. Modna in praktična: Fine očesa tkanje design na zunaj, visoko kakovostne RF ščitom, in nepremočljiva tkanina v notranjosti.In vreča je oblikovan z vrvico, ki je bolj priročno za izvajanje.Zaprtje je zavarovana z dvojno roll in kavljem in zanke zapiranje.Bolj udobno in varno za uporabo.

5. Širok obseg uporabe: poleg zmanjšanja sevanja varujejo vaše zdravje, ta vrečka lahko tudi blok mobilni telefonski signali, besedilna sporočila, Wi-Fi, 4G, in signale, da bi zaščitili vašo zasebnost in preprečite, ki jim sledimo.Poleg tega ključnih verige zaščitni pokrov se lahko uporablja tudi za shranjevanje ID kartic, bančnih kartic, kreditnih kartic, da drugim preprečite, da bi kradli.

Specifikacija:

Izdelek: RFID blokiranje vrečko

Material: Oxford krpo

Barva: Črna

Velikost: 25*28 cm/9.84*11.02 v

Seznam Vsebine:

1 Kos RFID Blokiranje Vrečko

Dodaj pregled

Svojo oceno:

Sorodni Izdelki

Morda tudi všeč: