Pensils Šolo Svinčnik Primera Sadje PU Velike Zmogljivosti, Tiskovine Svinčnik Vrečko Prtljage Torba Organizator Fant Dekle Svinčnik Šolske Potrebščine

Ocene - 0
  • €13.12
  • €20.18
  • Sku: l49758

  • Oznake:
  • Številka Modela: srčkan svinčnik
  • Blagovna Znamka: Finleytang
  • Uporaba: Šole & Pisarne, Tiskovine Polje Darilo
  • Kategorija: svinčnik
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Use1: Študent Darilo
  • Material: Usnje, PU usnje
  • Primerna starost: VSE
  • Novost: Da,
  • Slog: PU Cortex Preprosta
  • Velikost: 18.5*9.5*6.8cm, 18.5*9.5*6.8cm
  • Vrsta: svinčnik, svinčnik
  • Design: PU Svinčnik
  • Use2: Roza Jagode Svinčnik Vrečko
  • Teža izdelka: 62g

dianxiaobao_1

dianxiaobao_2

dobrodošli v naši trgovini

Naše storitve:

Vam bomo konkurenčni ceni, če ste plačilo naročila.

Bomo rešili vaš problem z visoko kakovostjo storitev.

Naša pričakovanja:

Zahvaljujemo se vam za vaše razumevanje in podporo.

Srečno delo , Srečno življenje.

Blagoslavljam vaše družine, Srečno življenje.

Popolnoma Nova in Visoke Kakovosti.

Ime: Pensils Šolo Svinčnik Primera Sadje PU Velike Zmogljivosti, Tiskovine Svinčnik Vrečko Prtljage Torba Organizator Fant Dekle Svinčnik Šolske Potrebščine

Pokrov Material : PU varno in healty za človeško telo in okolje

Velikost izdelka : O 18.5*9.5*6.8 cm Patten : Štiri vrste, Kot je na sliki !

Paket vključuje: 1Pencil primeru lahko izberete D esign !

Funkcija: Za Darilo

Nasvet: To bo dobro zapakirani, prosim, ne skrbi, ladijski promet

Prosimo, upoštevajte,:

1. Zaradi svetlobo in zaslon razlike, element, barvo se lahko nekoliko razlikujejo od slike.Prosimo za razumevanje.

2.Velikost ročno merjenje napaka 0-2 cm

3. Prosimo zagotovite, da je naslov za dostavo, ki je popoln.Naslov ni mogoče spreminjati po dostavi.

4.Nasveti : Da bo dobro zapakirani, prosim, ne skrbite o poštnine!

5.Če imate kakršno koli vprašanje o tem izdelku, se najprej obrnite na nas.Bomo poskušali naše najboljše, da bi to rešili.Hvala!

Zahvaljujemo se vam za vaše razumevanje in podporo.

VROČE Vrečko US $ 1.89 /kos US $ 2.41 /kos US $ 3.60 /kos US $ 1.84 /kos US $ 1.79 /kos US $ 2.47 /kos US $ 1.92 /kos US $ 2.98 /kos

1. Predmeti, ki bodo dobavljeni v roku 1-5 delovnih dni po tem, ko smo preverili vaše plačilo okolja. 2. Prosim, povejte mi, vaš trenutni naslov po plačilu v 1-2 dneh; Da bi se izognili dodatnim ceno ladijskega prometa, prosimo, da pravilno in popolno poštni naslov prodajalca. 3.Dobavni rok: Večina držav, ki so približno 15~45 dni,Običajno to traja 7-40 delovnih dni za prihod z Air Mail, glede na načine pošiljanja. 4. Včasih bi bilo več, ker je slabo vreme, izguba časa v carinjenje.Zato prosim, počakajte potrpežljivo, če ne prejmete vaš element na čas.Če ne prejmete izdelek v roku trideset dni, prosimo, obrnite na nas in potem bom lažje spremljanje to. 5. Prodajalec NI odgovoren za Uvozne dajatve, davke in dajatve, ki niso vključeni v ceno izdelka in stroški poštnine. 6.Prodajalec NE bo pridržite odgovornosti za kakršno koli izgubo ali škodo, ko objavljate izdelkov.

1.Samo okvarjeni izdelek bo na voljo exchange. 2.Pokvarjena izdelki morajo biti vrnjeni v roku 7 dni, po njegovem prejemu.Prodajalec bo nadomestila vas ali pošljite zamenjava naročniku v roku 7 delovnih dni po izdelku, ki ga prejme prodajalec. 3.Kupec je odgovoren za vse nadaljnje poštnine.Prodajalec ni odgovoren za poštnino vračila izdelkov. 4. Vljudno prosim, obrnite na nas rešiti problem, če izdelek nima kakovost vprašanje pred Stranko povratne informacije ali datoteke spora.

1.Prosimo, počakajte malo velikosti napak zaradi ročnega merjenja. 2.Prosimo, da se je spomnil, da je zaradi svetlobne učinke in monitorja svetlost/kontrast nastavitve itd., se barvni ton spletne strani je fotografija in dejanski element, ki je lahko nekoliko drugačen.

1. Prosimo, potrdite prejema blaga po tem, ko ste jih dobili. 2. Če imate kakršno koli vprašanje za izdelke boste prejeli, prosimo, obrnite na nas v času in bomo poskušali naše najboljše, da bi rešila težave in da ste zadovoljni. 3. Prosimo, da nam pozitivne povratne informacije. 4.Spoštovani Kupci,Če imate kakršne koli težave z izdelkom, ki ste ga prejeli,prosimo, da ne neposredno odprete spora ali pusti negativne povratne informacije,se obrnite na nas in mi bomo poskušali naše najboljše, da rešujejo probleme, dokler ne boste zadovoljni.Hvala za vaš čas!Dobrodošli spet obiščite!

1.Nismo odgovorni za kakršno koli po meri ali dajatve, uvozne dajatve. 2.Vsa sporočila bomo odgovorili v roku 1 delovnega dne.Če ne prejmete naš odgovor, vljudno prosim ponovno pošljete email in bomo odgovor, da boste čim prej.

Najlepša hvala za obisk naše trgovine,

Upam, da raste skupaj z vami in bo win-win partnerji.

dianxiaobao_3

dianxiaobao_4

Dodaj pregled

Svojo oceno:

Sorodni Izdelki

Morda tudi všeč: