DUH Multi-Funkcijo Brezžične Prenosne Sledilci, Anti-Spy RF Signala Detektorja Mini Objektiv Kamere Tracker

Ocene - 0
  • €5.50
  • Sku: l98429

  • Oznake:
  • radar detektor gansung, hoody lady bug, , duh rock majica, ouio modula kamere, broška duha lov, v radar detektor, pulover duha lov, prenosnik anti vohun, radar detektor ukra, moški vohun
  • Blagovna Znamka: Phineli
  • Številka Modela: Duha

DUH Multi-Funkcijo Brezžične Prenosne Sledilci, Anti-Spy RF Signala Detektorja Mini Objektiv Kamere Tracker

Opis:

Če ste še vedno zaskrbljen zaradi razkrivanja vaših osebnih informacij, potem je ta izdelek bo mogoče odkriti vseh virov zasebnosti okoli vas, da vam pomagajo pri reševanju težav.Ta izdelek ima natančen in učinkovit pozicioniranja in identifikacija žičnih in brezžičnih naprav za prisluškovanje telefonskim pogovorom, brezžični miniaturne kamere in druge informacije, snooping opreme, učinkovito preprečili, da vaše osebne podatke iz pušča.

Značilnosti:

1. Zasebnost preprečevanje uhajanja: Učinkovito in natančno opredeliti naprav za prisluškovanje telefonskim pogovorom, telefonsko prisluškovanje, digitalni prisluškovanje, sledenje, prisluškovanje telefonskim pogovorom vozilo, brezžični miniaturne kamere, kabel kamere, ki je enostaven za odpravo vseh varnostnih tveganj.

2. Lučka zaslon, natančnejša identifikacija: svetlo LED ima vgrajen zaslon, da boste hitreje prepoznali signal vir.

3. Majhen in prenosen: lahko ga nosite kjerkoli in kadarkoli.

4. 1-5 metrov obseg: lahko natančno odkrivanje sumljivih napravami v 1-5 metrov.To je osebni telesni stražar, ki brani vašo zasebnost.

5. Univerzalna Uporaba: Primerno za hotele, konferenčne sobe, garderobe, itd.tam, kjer se lahko snooping opreme.

Uporaba Metode:

1. Izvlecite anteno.

2. Še s pritiskom na tipko "A") in indikatorska lučka.Premikanje levo in desno, ko val radio je prejel, je zvok zvonjenja in lučka utripa, in prenos območja se lahko zaklenejo za dolge razdalje (glede na prenos energije).

3. Obdržati pritisnete tipko "B" tipko, da bi našli izstrelki v kratke razdalje.Ko val radio je prejel, je zvok zvonjenja in lučka utripa.

4. Ko pritisnete tipko "B" za kratke razdalje iskanja, če je razdalja presega 2 metrov, je lahko moten zaradi velike moči oddajnika.V tem času, antena lahko ustrezno skrajša.

Navodilo:

1. Pri odkrivanju, pritisnite stikalo in zelena lučka označuje, da je električna energija, ki se zažene pravilno.Rdeča lučka sveti prvič označuje, da izdelka self-test je končan.

2. Držite tipko in počasi na levo in desno.Če rdeči indikator utripa, je lahko sumljive predmete v bližini.

3. V svetlejšo rdečo svetlobo, višja je utripa, frekvence, ki označuje bližje viru

4. V redu, da potrdite točno lokacijo sumljivih predmetov, antena se lahko skrajša na zmanjšati obseg zaznavanja in končno našli sumljivega predmeta.

Specifikacije:

Material: ABS

Barva: Bela

delovno območje: 5m / 196.9 v

Odkrivanje Frekvenčni Razpon: 100-2400MHZ

Delovna Napetost: 12V (vgrajen napajalnik)

Velikost: 68 * 35 * 13 mm / 2.7 * 1.4 * 0.5 v

Teža: Pribl. 84 g

Package Seznam:

1 * Signal Detektorja

Dodaj pregled

Svojo oceno:

Sorodni Izdelki

Morda tudi všeč: